Strona 1 z 1

sterownik luksus eko pro

PostWysłany: Nie Mar 22, 2015 11:45 am
przez koziolek
jak usunac bład pamieci ze sterownika luksus eko pro o numerze 1009L5308 , zgodnie z zaleceniami producenta sterownik zostal wylaczony i ponownie go podlaczylem trzymajac jednoczesnie wcisniety klawisz menu i pojawil sie napis NASTAWY PRODUCENTA a sterownik dalej piszczy i pokazuje blad pamiecie , prosze o pomoc w tej sprawie co dalej zrobic


koziolek

Re: sterownik luksus eko pro

PostWysłany: Wto Mar 24, 2015 6:29 am
przez benedykt01
Ja niestety mam taki sam problem jak koziolek, proszę o pomoc bo nie wiem co mam z tym zrobić? Pozdrawiam ciepło:)

Re: sterownik luksus eko pro

PostWysłany: Czw Kwi 02, 2015 2:09 pm
przez doniagg
ja też miałam ten problem i niestety mi pomógł specjalista bo sam nic nie zrobiłem

Re: sterownik luksus eko pro

PostWysłany: Śro Kwi 08, 2015 6:22 am
przez diegolopez83
Ja rownież miałem taki sam problem i mi tez pomógł socjalista:) pozdrawiam wszystkich na forum:)

Re: sterownik luksus eko pro

PostWysłany: Nie Kwi 12, 2015 7:52 am
przez gumka1985
hej.
Dokładnie tak samo uważam, bez pomocy jest ciężko cokolwiek zrobić z tym problem :mrgreen:
pozdr. :D

Re: sterownik luksus eko pro

PostWysłany: Śro Kwi 15, 2015 7:58 am
przez przypadek88
Specjalista jest w tym przypadku nie zastąpiony. Niestety ale trzeba trochę wydać żeby było dobrze :mrgreen:

Re: sterownik luksus eko pro

PostWysłany: Czw Maj 28, 2015 11:04 am
przez leroyanabel
u mnie nawet specjalista nic nie pomógl

Re: sterownik luksus eko pro

PostWysłany: Sob Cze 20, 2015 9:50 pm
przez KKasiaKu
To chyba nie był specjalistą :P


______________________
wyniki Lotto, klasyfikacja pkd, moje ip